• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

Priporočamo

Za vedno in: VLADO KRESLIN, ZORAN PREDIN, PERO LOVŠIN

Vlado Kreslin – kitara, vokal
Zoran Predin – kitara, vokal
Peter Lovšin - vokal
Roki Pogačnik – kitara, vokal
Rihard Zadravec Riki – harmonika, vokal

"Vlado Kreslin se dotakne Prekmurja v meni: lepote pokrajine, kjer nebo seže do tal in zlata svetloba večernega sonca objame mojo ravnico. Pesmi zbudijo hrepenenje , ki mi je ljubo in ga čuvam v sebi, ker v meni varuje moj dom." (dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič)

Zoran Predin, živa legenda slovenskega kantavtorstva, predstavlja slovensko avtorsko glasbo že 35 let kot pevec in komponist, prepoznan skozi melodije in samosvojo poetiko, ki je postala sestavni del slovenske in jugoslovanske zabavnoglasbene identitete.

Peter Lovšin, glasnik legendarnih Pankrtov in vodja popularnih Sokolov je po devetih samostojnih albumih pred kratkim zaokrožil svoj tekstovni opus z antološko zbirko Moj pogled na svet. Knjigi, ki je naletela na zelo topel odziv publike, saj so jo morali že po dveh mesecih ponatisniti, je priložil  tudi CD z istoimenskim singlom,  ki že napoveduje njegov novi album Območje medveda. Medtem Lovšin predstavlja njegov pogled na svet tudi na koncertnih odrih, na Lentu pa ga bomo tokrat lahko videli z akustično zasedbo, v kateri bosta še odlični mladi kitarist Roki Pogačnik in profesor harmonike Rihard Zadravec Riki.

Obišči spletno stran , 2 , 3

Ogled dogodka je brezplačen.

S prijazno pomočjo: