• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

nedelja

05.07.2015

22:00

Vetrinjski dvor

Stand-up

Priporočamo

SLOVENSKI STAND UP

VID VALIČ (SLO)

Vid Valič je rojen komik. Kot igralca in improvizatorja ga občinstvo pozna že od njegovega petnajstega leta. Svoje izkušnje je nabiral v Impro ligi, improvizacijskem gledališču Gverila teater in na številnih delavnicah v Sloveniji in tujini ter snemanjih kratkometražnih filmov.

Leto 2010 je Vidu prineslo vlogo voditelja v resničnostnem šovu Slovenija ima talent, od tedaj smo ga lahko gledali še v oddajah X-Factor in Vid&Pero show, z Denisem Avdićem pa je obkrožil Slovenijo s predstavama Udar po moško 1 in 2.

BORIS KOBAL (SLO)

Rojen je bil v Trstu leta 1955. Diplomiral je na AGRFT in režiral različne projekte vsepovsod. Na žalost nikoli ni bil nagrajen. Večina ljudi pravi, da ima smisel za humor. Sam ne ve, kaj je tukaj smešnega. V svoji karieri se je že izkazalo kot stilist, plesalec, zdravnik in glasbenik. Njegove značilnosti opisujejo odličnega komika. Upamo,da mu bo ta energija ostala v krvi čim več časa.

KLEMEN MAUHLER (SLO)

Klemen Mauhler je standup komik, igralec in izvrsten imitator. V svojem stand up nastopu pa se dotika različnih tem okoli nas, ki jih zavije v domišljijski paket, tudi do absurdnih situacij, v katerem se zvrstijo tudi številni liki in znane osebnosti.

Obišči spletno stran

Za ogled dogodka potrebujete dodatno vstopnico.

S prijazno pomočjo: