• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

ponedeljek

06.07.2015

20:30

Jurčkov oder pri Vodnem stolpu

Koncert

Priporočamo

KABARET ODPRTO

Scenarij in režija: Marko Vezovišek in Jure Ivanušič
Gostitelj: Jure Ivanušič
Video produkcija spota in dokumentarca: Rudi Uran

Nastopajo: Jure Ivanušič, Zoran Predin, Lara Janković, Tina Marinšek, Marko Vezovišek, Vasko Atanasovski - saksofon, Matjaž Drevenšek - saksofon, Gregor Strniša - klavir, Igor Bezget - kitara, Boris Bobek - kitara, Tadej Kampl - bas, Mario Modrinjak - bobni

Danes sta Lent in KGB po zaslugi Festivala in kluba na Vojašniškem trgu sinonima za dobro glasbo in kvalitetno zabavo. Kot poklon vsem, ki so zaslužni za spremembo nekoč negativnih konotacij teh imen v nekaj pozitivnega, se bodo na glasbeno-kabaretnem dogodku z naslovom Kabaret Odprto zbrali uveljavljeni umetniki, ki so na Lentu oziroma v KGBju pričenjali svoje kariere. Pridružili se jim bodo tudi tisti, ki bodo ta večer pričeli pisati svoje nove zgodbe. Ob koncu dogodka bodo oboji združili moči in premierno izvedli pesem "Open your mind", ki je hvalnica odprti družbi ter oazam dobre glasbe. Seznam sodelujočih se še vedno širi in zanesljivo nas čaka še kakšno posebno presenečenje.

Po Kabaretu Odprto se po glasbeni promenadi sprehodimo do Kluba KGB, kjer bodo The Kronik's v enem svojih redkih, a zato toliko bolj pričakovanih nastopov na odru KGBja gostili tudi glasbenike iz Kabareta Odprto. 

Ogled dogodka je brezplačen.

S prijazno pomočjo: