• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

sobota

04.07.2015

23:00

Mladinin oder

DJ večer

Priporočamo

DUBDIGGERZ • WUBSONIK • J-SPENCAH & PRECIOUS • DEEP SHOQ (LTU)

DubDiggerz (SLO)

DubDiggerz je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Mark in Daniel. Z nastopi sta začela 2011, njune DJ sete pa lahko slišite zaenkrat predvsem po ljubljanskih klubih Zoo, K4, Channel Zero in F club. Daniel in Mark sta iz zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter ljubezni do heavy bass glasbe ustanovila DubDiggerz, sinonim za njun DJ nastop, ki je vedno poln presenečenj in težkih beatov. Vodita tudi svojo radijsko oddajo Bass Warz, ki jo lahko poslušate vsako drugo sredo v Centralni postaji v živo ali pa na naslovu www.centralnapostaja.com. Zadnja leta se močno posvečata tudi produkciji po svetu in Evropi vedno bolj razširjenega deep dubstepa.

Wubsonik (SLO)

Wubsonik je mladi DJ iz Ljubljane, ki je že od nekdaj navdušen nad bas kitaro in bobni. Ko je začel raziskovati elektronsko glasbo, je hitro ugotovil, da njegovim ušesom najbolje ustreza drum´n´bass in tako mu je privržen že od samega začetka njegovega nastopanja. Njegove sete sestavljajo funky ritmi, tekoče melodije, in globok bas. Najraje postreže liquid, underground in dark deep drum'n'bass ter heurofunk in drumstep. Sodeluje tudi s skupino Trusted sounds v Ljubljani pri organizaciji drum´n´bass dogodkov. Doslej je nastopil na drum´n´bass konferenci ter v klubih, kot so Arterija, KUD kurd, Channel Zero, Orto bar in Emce na Placu. 

J-Spencah & Precious (SLO)

J-Spencah & Precious je mariborski duet, sestavljen iz elektronskega producenta ter DJ-ja in pevke. Na njunih nastopih lahko slišimo avtorske komade, pa tudi široko selekcijo žanrov. J-Spencah svoje sete sestavlja skozi različne spektre drum'n'bassa, kot so neurofunk, liquid, jungle in jump up, ki jih dodatno začini z jamajškimi  žanri reggaejem, dubom in dancehallom, v katere se Precious vključuje s svojim odličnim vokalom. J-Spencah je ob  tem tudi ustvarjalec serije drum'n'bass dogodkov pod imenom Bass Fighters v Mariboru in soustvarjalec serije dogodkov Spiral Vibration v Novi Gorici. Do sedaj sta nastopila na festivalih, kot so Overjam, Jungle Flash, SlovenJAH Soundsystem Konferenca, Fortress Reggae ter na številnih dogodkih v klubih Štuk, MC Krško, Gustaf Pekarna, MKC Zreče, Orto Bar, Privat club, Kolnkišta, Patriot, Trainstation Squat, UK Kragujevac, UR Sneč, Club Mladost, in po vsem Balkanu, predvsem v Sloveniji in Srbiji.

Deep Shoq (LTU) 

Deep Shoq je litvanski glasbenik, znan po urbanih elektronskih ritmih z modernimi elektronskimi in r&b pridihi. Od otroštva igra klavir, kot solo glasbenik pa je prvič nastopil leta 2009 in kasneje sodeloval pri projektih, kot sta "Ritmo Kovos" (2010–2013) in "Ritmo Kovos EP 1".

Za seboj ima že veliko remixov in nekaj albumov, a vedno išče priložnosti za nova sodelovanja. Trenutno sodeluje z r&b pevko Kotryna, znan pa je tudi po mednarodnih albumih, kot so Project Mooncircle (DE),  Export Label (PL), Shimmy Records (UK), Future Beats Records (UK) in Arrows EP.

Deep Shoq je sodeloval na znanem glasbenem festivalu "Satta Outside", prav tako pa je bil dvakrat izbran za nastop na estonskem tednu glasbe v Talinu.

Obišči spletno stran , 2 , 3 , 4 , 5

Za ogled predstave potrebujete Lento ali dnevno vstopnico ali posamično vstopnico.

S prijazno pomočjo: