• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

sreda

08.07.2015

23:00

Mladinin oder

Koncert, DJ večer

ORVEL (CRO) • BEATMYTH

Orvel (CRO)

Igor Ilić
Bojan Arežina
Ivo Matić
Filip Riđički 

Orvel je zagrebška noise-pop skupina, ki svoj zvok ob zasanjanih in melanholičnih vokalnih in kitarskih vložkih oblikuje na bazi prepletanja atmosferičnih slojev klaviatur in močne, dominantne ritem sekcije. Njihov prvi singl Vodi me, je izšel na vodilni hrvaški neodvisni "indie" kompilaciji  "Tragovi" pri založbi Croatia Records. Za tem je skupina izdala še dva singla Ovo nije zapad in Sve nastaje uz ples, ki najavljata albumski prvenec Dani, ki naj bi ga dokončali enkrat letos. Bend režira in producira tudi lastne videospote.

BeatMyth 

PlankTon - muzika
N'toko - vokali

BeatMyth je nastal kot sodelovanje med DJ PlankTonom in Mikom Preetersem. Mikov občutek za melodije in PlankTonov občutek za ritem sta ustvarila kombinacijo nepredvidljivih in žanrsko raznolikih projektov.

Naveza je nastala, ko sta si glasbenika delila stanovanje v študentskih letih. Od tedaj sta izdala dva albuma: Your Own Two Heads (2009) ter Questionable Image (2012). Vmes sta sodelovala z Boštjanom Pirnarjem in izdali so 4 skladbe pri ameriški založbi Starblocks Music. V živo bodo predstavili tudi par svežih stvari, ki vas bodo pretresle do kosti.

Obišči spletno stran , 2

Za ogled predstave potrebujete Lento ali dnevno vstopnico ali posamično vstopnico.

S prijazno pomočjo: