• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

petek

03.07.2015

13:00

Drava - Pristan

Športni Lent

RAFTING, študentsko tekmovanje

Študentski svet Univerze v Mariboru bo v petek, 3. 7. 2015, v sklopu festivala Lent, izvedel že tradicionalno prireditev »Študentsko tekmovanje v raftih«. Namen prireditve je sprostitev med izpitnim obdobjem in združitev zabave s športom, saj je prireditev organizirana na način, da združuje tekmovanje z zabavo in druženjem na obrežju reke Drave.

Pričakujemo prijavo približno 20 študentskih ekip, ki so sestavljene predvsem iz študentov fakultet Univerze v Mariboru. V eni ekipi lahko sodeluje od 6 do 8 veslačev. Vsak prijavljen dobi tudi promocijsko majico dogodka.

Tekmovanje se bo pričelo ob 13.00 uri in zaključilo s podelitvijo pokalov in medalj najboljšim trem ekipam ob 18.00 uri. Tekmovalna trasa bo potekala s štartom pri kopališču Pristan in ciljem pri privezu Dravske Vile. Po 2 tekmovalnih tekih v skupinah s po 4 rafti, bodo sledili izločilni boji med 8 najhitrejšimi ekipami v polfinalih in končno med 4 najboljšimi v finalu.

Poleg tekmovalnega dela bo organizator poskrbel tudi za zabavni program z glasbo in zanimivimi nagradnimi igrami. Dogodek se bo v večernih urah nadaljeval z druženjem in zabavo v klubu KMŠ.

Več informacij in foto galerijo iz lanskoletnega dogodka najdete na povezavi http://ssum.um.si/dogodki/studentsko-tekmovanje-v-raftih/

Obišči spletno stran

Ogled dogodka je brezplačen.