• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM

ponedeljek

06.07.2015

22:00

Vetrinjski dvor

Stand-up

ANGLEŠKI STAND UP (CAN, ITA, SLO)

DANIEL RYAN SPAULDING (CAN)

Daniel Ryan Spaulding je kanadski stand up komik, igralec in režiser, ki zadnjih nekaj let neutrudno nastopa po vsem svetu (Kanada, Skandinavija, Anglija, Avstralija, Singapur, Indija). V svojih nastopih se rad dotakne politike, znanih osebnosti in smisla življenja, pa tudi zapletenosti človeških odnosov. Daniel je že stari znanec slovenskih odrov, saj redno gostuje pri nas.

FRANCESCO DE CARLO (ITA)

Francesco prihaja iz Italije, vodi radijsko oddajo in se redno pojavlja na največjih dogodkih komedije v Italiji. Popeljal vas bo na zgodovinsko popotovanje skozi politiko, ljubezen, seks, hrano, lenobo in ostale italijanske specialitete. Karkoli si že mislite o Italijanih, svoje mnenje boste zagotovo spremenili.

GAŠPER BERGANT (SLO)

Gašper orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand up komediji. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijaznim za pogledat, fantje pa bi ga povabili na pivo.

Obišči spletno stran , 2

S prijazno pomočjo: